Kartony, fólie, krabice a ostatní obalový materiál

Dárkové krabičky s novým designem

12.12.2013 08:49
 
Vyrobili jsme nové dárkové krabičky ze zdobného perleťového grafického papíru.
 
 

Nabízíme Vám nové dárkové krabičky ze zdobného perleťového papíru

 
Zabalit dárek je někdy opravdový oříšek. Obal musí reprezentovat, dodávat dárku šmrnc a zároveň být za rozumnou cenu. Všechna tato kritéria splňují naše nové dárkové krabičky.
 
dárkové krabičky z perleťového papíru
 
 
Na drobné textilie jako šátky a šály nebo na předměty rozličných tvarů doporučujeme dárkové krabičky typu pukačka neboli čočka. Tyto obaly jsou velmi variabilní a přizpůsobí se obsahu. Pokud Vám nevyhovuje daný rozměr, není problém vyrobit krabičku na míru přesně podle zadaných parametrů a to již od jednoho kusu.
 
dárková krabička pukačka
 
 
Dokážeme zabalit spoustu věcí, takže ani přebal na dárkové poukazy pro nás není problém. Jsou velice elegantní a dokonale suplují obálku.
 
přebaly na dárkové poukazy
 
 
Neváhejte a objednávejte již dnes na Paketo.cz a využijte některou z našich prodejních akcí nebo množstevních slev, které nabízíme.
 
 

Kontakt

svet-obalu.cz

info@paketo.cz

Dolní Jasenka 279
Vsetín
75501

576 510 074
zelená linka: 800 990 100

Vyhledávání

Produkty

Kartonové přebaly na kalendáře

Přebaly na kalendáře jsou ideální formou balení, když chcete zaslat kalendář, katalog nebo jiný druh tiskoviny. Lehce zabalíte - jen pomocí zasunovacího zámečku a je hotovo! Jsou vyrobeny v typizovaných rozměrech od velikosti A5 do velikosti A2 a dalších větších rozměrech. Pokud potřebujete zaslat...

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode