Kartony, fólie, krabice a ostatní obalový materiál

Kvalitní krabice z vlnité lepenky

02.01.2014 10:22
Krabice je u většiny zboží nepostradatelným obalem. Plní hned několik funkcí. Chrání zboží před vnějšími vlivy, poškozením, krádeží, apod.
 
 
Kartonové krabice se dají rozdělit podle několika aspektů. Druh vlnité lepenky hraje při výrobě krabice velkou roli, protože určuje její použití, pevnost, nosnost, stabilitu. Jiná vlnitá lepenka se použije při výrobě paletového boxu a jiná zase při výrobě dárkové krabice.
 
Ucelený systém balení spolu s krabicí tvoří celá řada dalších druhů balicích materiálů. Aby bylo zboží v krabici dobře zafixováno, poslouží vám levný a přitom účinný druh fixačního materiálu Sizzlepak.
 
 

A co další obaly?

 
Pokud chcete dosáhnout dokonalého zabalení, určitě se vám hodí bublinkové fólie nebo stretch fólie, která stabilizuje zboží na paletě. 
 
Při koupi většího množství tohoto zboží můžete získat slevy, které už se opravdu vyplatí.
Stačí si vše vybrat na jednom místě. Je to tak snadné. Objednávejte!

Kontakt

svet-obalu.cz

info@paketo.cz

Dolní Jasenka 279
Vsetín
75501

576 510 074
zelená linka: 800 990 100

Vyhledávání

Produkty

Kartonové přebaly na kalendáře

Přebaly na kalendáře jsou ideální formou balení, když chcete zaslat kalendář, katalog nebo jiný druh tiskoviny. Lehce zabalíte - jen pomocí zasunovacího zámečku a je hotovo! Jsou vyrobeny v typizovaných rozměrech od velikosti A5 do velikosti A2 a dalších větších rozměrech. Pokud potřebujete zaslat...

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode